Meld je aan voor de InnovatieExpo 2021!

Op 8 april 2021 is het zover: dan komt hét innovatienetwerk van Nederland samen op de InnovatieExpo 2021. Ben je benieuwd welke innovaties wij in ons land in huis hebben op het gebied van energie, circulaire economie, water, voedsel, bouwen en mobiliteit? En wil je je creativiteit laten prikkelen en toonaangevende innovators, bewindspersonen en jong talent ontmoeten die jouw idee verder helpen? Meld je dan gratis aan voor de InnovatieExpo2021!

Ontmoet de innovators
Loop virtueel over de online beursvloer van de InnovatieExpo en ga in gesprek met meer dan 60 vernieuwende innovators. Ontmoet exposanten zoals Ioniqa, Kaumera en Waterweg en kom erachter hoe zij het verschil willen maken in de energietransitie, circulaire economie en verstedelijking & mobiliteit.

Lezingen en talkshows
Doe nieuwe ideeën op bij de keynote lezingen van innovatieve sprekers zoals Mariana Mazzucato, een van de meest invloedrijke economen ter wereld. En kom er in talkshows met bewindspersonen zoals Cora van Nieuwenhuizen, Mona Keijzer en Stientje van Veldhoven achter welke innovatieve oplossingen we moeten opschalen om duurzame en circulaire ambities voor 2030 te realiseren.

Werksessies
Laat je inspireren bij een van de vele werksessies over onderwerpen als micromobiliteit, de kracht van sociale innovatie en water als circulaire bron voor duurzame energie. Leer van hoogleraar Ad van Wijk welke rol waterstof kan spelen in onze toekomstige energievoorziening. Ontdek hoe we tot een systeemverandering in de landbouw kunnen komen. En neem eens een kijkje in de wereld van circulair, conceptueel en biobased bouwen.

Jongeren
Vol enthousiasme is een groep jonge innovators aan de slag met creatieve ideeën en concrete oplossingen voor de maatschappelijke opgaven die tijdens de InnovatieExpo centraal staan. In een hackathon werken ze op 8 april hun ideeën verder uit. Bovendien presenteren ze samen met de jonge klimaatbeweging hun Youth Climate Deal.

En verder…
Ga mee op Innovatiewandeling en ontdek de mysteries van het Plofbos, bezoek de online Innovatieparade, test je innovatiekennis met de Innovatiequiz of doe mee aan een van de tientallen andere sessies op de InnovatieExpo 2021!

Aanmelden
Meer informatie en aanmelden kan hier!