Help

Op Topsectoren.nl treft u informatie aan over de negen topsectoren. De Topsectoren hebben vele ambassadeurs: bewindspersonen, boegbeelden en vertegenwoordigers uit de overheid, het bedrijfsleven en kennisinstellingen.

Over Topsectoren.nl

Nog meer dan voorheen fungeert de website als een 'portal'. Er wordt veel doorgelinkt naar de sites van de Topsectoren zelf en andere relevante informatie.

Documenten op Topsectoren.nl

Topsectoren.nl biedt diverse documenten aan in pdf-formaat (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een programma nodig. Dergelijke programma’s bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader.

Video's op Topsectoren.nl

De video's op deze website worden getoond in Flash Video of via YouTube. Om ze te kunnen bekijken heeft u het programma Adobe Flash Player nodig. U kunt gratis de Flash Player downloaden. Wanneer u geen Flash Video kunt gebruiken, worden alternatieven aangeboden.

RSS-feeds van Topsectoren.nl

Wilt u op de hoogte blijven van actuele berichten van Topsectoren? Dan kunt u zich abonneren op RSS-feeds.

Vragen en opmerkingen over Topsectoren.nl

Wij streven ernaar de site zo volledig, correct, actueel en gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. De site is voortdurend in ontwikkeling.

Heeft u vragen, opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de site? Dan kunt u  contact opnemen via topsectoren@minezk.nl